Artikel

Betrouwbaarheid door nauwkeurige digitale dosering

Voor de nazuivering van industrieel afvalwater worden methoden gebruikt als ionenwisselaars, membraanfiltratie en desinfectie. Betrouwbare doseerpompen en -systemen zijn daarbij van groot belang. Bij Grundfos vind je digitale doseringsoplossingen met monitoring van de dosering en een nauwkeurige bepaling van de chemicaliën.

Voor ionenwisselaars is nauwkeurige en betrouwbare dosering van chemicaliën van groot belang voor een optimale regeneratie en het voorkomen van verspilling van hars. Dat geldt ook voor membraansystemen die gebruikmaken van conditionering van het toevoerwater (pH, ontkalking en coagulatie) en chemische zuivering (CEB en CIP).

De doseerpompen en -systemen van Grundfos zijn ideaal voor systeemontwerp en bieden optimale regeling en dosering van chemicaliën – op het goede moment en met het juiste debiet.

Op zoek naar oplossingen voor chemische zuivering?

Chemische zuivering speelt een belangrijke rol in de zuivering van industrieel afvalwater. Bij Grundfos vind je een groot aanbod aan oplossingen voor industriële chemische zuivering.

Veel besparingen bij elkaar kunnen oplopen tot grotere marges. Maak een afspraak met een van onze consultants voor een vrijblijvend gesprek over manieren om je bedrijfsvoering en systeemopbouw te verbeteren.