Artikel

Eenvoudige integratie met industriële automatiseringsoplossingen

De doseerpompen van Grundfos bieden je verschillende connectiviteitsopties voor monitoring, besturing en communicatie en zijn bijzonder geschikt om te integreren in digitale platforms en ecosystemen. De pompen van Grundfos zijn een perfecte keuze als het gaat om het aflezen van de bedrijfsstatus en waarschuwingen, externe besturing en communicatie met andere onderdelen in een kant-en-klaar systeem.

Een keuze voor een digitale doseerpomp van Grundfos betekent eenvoudiger systeemintegratie en scheelt kosten en tijd bij het ontwerp. Onze Smart Digital Dosing oplossingen maken het verbinden, integreren en monitoren van het hele systeem eenvoudig.

Een voorbeeld uit deze serie is de Grundfos DDA SMART Digital Dosing pomp, die verkrijgbaar is met een E-Box 150. De E-Box 150 is uitgerust met een CIM 150 PROFIBUS-DP-interface, wat een standaardinterface is voor gegevensoverdracht tussen PROFIBUS-DP-netwerken en Grundfos pompen. De interface maakt data-uitwisseling tussen Grundfos DDA en een PLC- or SCADA-systeem mogelijk.

Ontdek meer over de E-Box

Onze digitale doseerpompen SMART Digital S tot maximaal 30 liter per uur kunnen via de E-Box communiceren met een bedrade transmissie naar een serie veldbusstandaarden.

Een wereld aan informatie binnen handbereik

Vind binnen een paar klikken alle pompinformatie die u nodig heeft om uw installatie op afstand te bewaken en bedienen.

Veel besparingen bij elkaar kunnen oplopen tot grotere marges. Maak een afspraak met een van onze consultants voor een vrijblijvend gesprek over manieren om je bedrijfsvoering en systeemopbouw te verbeteren.