Artikel

Krijg de service en reserveonderdelen die je nodig hebt wanneer je ze nodig hebt

Bij oplossingen voor chemische zuivering van Grundfos krijg je de service die je nodig hebt als je die nodig hebt, voor een langere levensduur van je pompen. Daarnaast hebben we een wereldwijd aanbod van reserveonderdelen.

Elke doseerpomp van Grundfos heeft een specifieke servicekit. Deze staat altijd klaar om met de pompen verbonden te worden en is eenvoudig te monitoren. De pompen zijn al voorgedefinieerd en geïnstalleerd met eigen codes, zodat onderhoud direct mogelijk is. Je kunt het nummer opvragen of vinden met behulp van het productnummer van de doseerpomp.

Je bent verzekerd van snelle service en een eenvoudiger installatie, waardoor het makkelijk is een complete pomp te vervangen zonder dat je een grote voorraad hoeft aan te houden.

Houd je doseeroplossing in perfecte conditie

We bieden een complete serie benodigdheden voor de serie SMART Digital-pompen, voor een eenvoudiger installatie en werking. Hieronder vind je meer informatie.

Veel besparingen bij elkaar kunnen oplopen tot grotere marges. Maak een afspraak met een van onze consultants voor een vrijblijvend gesprek over manieren om je bedrijfsvoering en systeemopbouw te verbeteren.