Artikel

Houd het simpel en bespaar tijd en geld met een compleet systeem

Met een complete doseerkastoplossing kun je systemen altijd upgraden en kosten besparen. Het maken van doseerkasten kan duur en lastig zijn door de eisen op het gebied van regelgeving.

OEM's die direct met Grundfos werken hoeven geen apparatuur te ontwerpen of maken, maar kunnen deze rechtstreeks inkopen en verkopen via Grundfos. Dat maakt de activiteiten eenvoudiger, scheelt investeringen en bedrijfskosten en levert een grotere marge op. Jij hoeft je geen zorgen meer te maken over leidingaansluitingen, problemen met de installatie of duurzaamheid, omdat alles op het zelfde moment bij de eindgebruiker wordt afgeleverd.

Geprefabriceerde doseerskids bestaan uit een gesloten of open kast. Daarnaast zijn doseerpompen, leidingen en benodigdheden voor de dosering van chemicaliën bechikbaar. Complete doseersysteem schelen in bouw- en installatiekosten en voorkomen problemen rond veiligheid. Daarnaast is het ook mogelijk om doseerskids aan te passen aan specifieke lokale wensen.

Bij Grundfos vind je Polydos, ons volautomatisch systeem voor de bereiding van polymeerolossingen uit droge of geconcentreerde vloeibare polymeren.

Doseertankstations

Doseertankstations zijn de voordeligste oplossing voor het precies en gecontroleerd toevoegen van vloeistoffen als coagulanten, desinfectiemiddelen of neutraliserende stoffen. Ze zijn bedoeld voor de opslag en dosering van vloeibare chemische stoffen en er zijn talloze configuraties toe te passen voor diverse doseertaken.

Check onze configurator voor doseerskidsystemen om het doseerskidsysteem te vinden dat aan jouw wensen voldoet. Zo bespaar je vanaf dag één kosten en wordt chemische zuivering eenvoudiger.

Ontdek onze doseersystemen

Onze serie chemische doseersystemen is ontworpen voor een totaalpakket voor doseringen, zonder in te boeten op kwaliteit of betrouwbaarheid.

Een wereld aan informatie binnen handbereik

Vind binnen een paar klikken alle pompinformatie die u nodig heeft om uw installatie op afstand te bewaken en bedienen.

Veel besparingen bij elkaar kunnen oplopen tot grotere marges. Maak een afspraak met een van onze consultants voor een vrijblijvend gesprek over manieren om je bedrijfsvoering en systeemopbouw te verbeteren.